top of page
1.jpg

De verpleegkundige diensten van Thuisverpleging Melissa Verhaeghe in regio Eernegem

Oog voor uw gezondheid en uw mentaal welzijn

Het voordeel van thuisverpleging is dat wij onze patiënten in de thuissituatie ontmoeten. Er is veel minder afstand dan in het ziekenhuis of het revalidatiecentrum. We krijgen een beeld van uw persoonlijke leefomgeving en de mensen die u omringen. Daardoor wordt thuiszorg vaak teamwork. Op praktisch gebied want we kunnen kort op de bal spelen om de verpleegkundige zorgen aan huis in overleg met familie optimaal te organiseren. En dat stelt de patiënt gerust. 

groepsfoto.jpeg

Anderzijds is de sfeer ongedwongener om bekommernissen te uiten. Ook daarvoor nemen onze medewerkers ruimschoots de tijd. Twijfels kunnen verdwijnen als sneeuw voor de zon als ze eens uitgesproken kunnen worden. Voor bezorgdheden zoeken we in de mate van het mogelijke een oplossing. Dat doen we niet alleen. Indien nodig, treden we in contact met uw behandelende arts. In elk geval is uw mentaal welbevinden voor Thuisverpleging Melissa Verhaeghe even belangrijk als uw fysiek welzijn.

Verpleegkundige thuiszorg elke dag van de week, de klok rond

U kunt op het ervaren team van Thuisverpleging Melissa Verhaeghe uit Eernegem rekenen van maandag tot en met zondag, elk uur van de dag of de nacht. Wij zijn een sterk team en kunnen door onze goede onderlinge verstandhouding altijd de continuïteit van onze zorgverlening verzekeren. Ook in vakantieperiodes, op zon- en feestdagen. In samenspraak met uw huisdokter of specialist zijn wij uw professionals voor de volgende verpleegkundige thuiszorgen:

Toedienen van spuitjes, medicijnen, oog- en oordruppels, wondverzorging en stomazorg, diabeteszorg enz.

Medische zorgverlening

Persoonlijke hygiëne

Alle hygiënische zorgen zoals aan en uitkleden, wassen, aanbrengen van steunkousen en zwachtels, soms ook administratieve hulp i.v.m. de thuiszorg

Palliatieve zorgen

Focus op pijnbestrijding en comfort van de patiënt in functie van een maximale levenskwaliteit, begeleiding van de patiënt en zijn naasten, een houvast bieden aan alle betrokken partijen

Op zoek naar professionele thuiszorg in de wijde omgeving van Eernegem?

Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.
bottom of page